lørdag 19. februar 2011

Min nye garnverden....

Så lenge jeg kan huske, har jeg strikket. Opp gjennom årene har det blitt en del ferdige resultater - men også en masse halvferdige prosjekter. I tillegg har mitt garnlager stadig økt på både som resultat av garnsalg, impulskjøp og rester etter plagg som er ferdig.

Etter å ha surfet rundt på diverse fantastisk flotte handarbeidsblogger - og som nyinflytta medlem på Hobbyboden har jeg oppdaget at det er mange der ute i min situasjon ;) Til min store begeistring har jeg lært meg en ny "fagterminologi" for "sånne som oss", bare hør:

Garnslanking: Når du veier opp garnet du har i kurver, skuffer, skap og poser - og konsekvent bruker av dette når du starter opp et nytt strikkeprosjekt.
Ufo: Halvferdig arbeid som for eksempel ikke er strikket ferdig, montert
Along: Når flere går sammen for å gjøre "fellseprosjekt" og heier på hverandre. Dette kan være alt mulig, og i mitt nye overmot har jeg bestemt meg for å følge "Kindereggalong 2011"
Egoprosjekt: Strikkere lager sjedent noe til seg selv, derfor kalles det vi lager til oss selv "egoprosjekt"

Kort fortalt går "Kindereggalongen" ut på at
- En ufo skal ferdigstilles
- Minst 1 prosjekt skal være fra garnlageret
- Minst 1 "egoprosjekt"
Nytt tema hver måned - og februartemaet er "Alt for Norge" (vi har jo straks VM) Januartemaet fikk jeg naturlig nok ikke med meg.

Så nå har jeg bestemt meg for hvilke bidrag jeg vil bidra med i februar - kommer her med bilder og tekst straks jeg har funnet de fram.

Ha en fantastisk helg :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du legger igjen kommentar hos meg - det setter jeg stor pris på