mandag 12. januar 2015

Tilbakeblikk, nytt år, nye forsetter, hundekjøring og et bestillingskort fra sist sommer

Velkommen 2015! Må det nye året by på mange fine stunder for oss alle :) 

2014 har vært et år fylt av kreative krumspring - oppturer og nedturer, latter og tårer. Rett og slett et år fylt av livet - med alle typer variasjoner av det livet har å by på (med unntak av lottomillionene som heller ikke i 2014 kom inn på kontoen)

I mitt første innlegg i fjor, listet jeg opp følgende forsetter:
- For hvert garnnøste jeg strikker/hekler opp, putter jeg kr 10,- i et glass
- For hver UFO jeg ferdigstiller, putter jeg kr 50,- i glasset
- Bli flinkere å blogge
- Få halvert alle mine papirrester

Ved opptelling av alle myntene i "garn-og-UFO"-glasset mitt, fant jeg ut at jeg hadde spart den nette sum av kr 1140,-. Jeg vet at det bare blei noen få UFOer ferdigstilt - så jeg strikket opp omtrent 104 garnnøster i året som gikk. Jeg bare fortsetter med denne sparinga - det er veldig artig, og jeg har funnet fram en sparegris til formålet.

I 2014 strikket jeg opp tilsammen 10760 g garn. Jeg veier fortsatt opp alt jeg har strikket ferdig, og har ført nøye regnskap på dette. Det er ennå laaangt igjen til garnlageret mitt er tomt - så her er det bare å fortsette veiinga. Siden jeg begynte å veie det jeg har strikket opp (1.11.11), har jeg strikket 19940 g. 

Bloggeforsettet har jeg ikke greid å komme i mål med, så det må jeg gjennomføre dette året :)

Papirrestene har økt i mengde siste året - dette forsettet må prioriteres og gjennomføres :) 

Denne helga gjennomførte Alta Trekkhundklubb hundeløpet "Alta 2dagers". Et løp som går over 220 km og starter og ender ved ærverdige Gargia Fjellstue. Været blei utfordrende for to- og firbeinte og interesserte kan lese en meget bra artikkel om løpet hos NrK. Sønnen min debuterte her med 8 hunder, og kom inn på en imponerende 8. plass i sin klasse
Starten fredag kveld; Spente hunder og fører!

Målgang 25,5 timer senere med sliten fører og spreke og glade hunder :)

Føreren trodde han blei nr 18 - ikke nr 8 :)
Dette løpet er fin oppkjøring til vinterens vakreste eventyr, Finnmarksløpet. Der kommer sønnen min til å debutere i år - så mammaen må nok ut på sjekkpunkter å heie ;)

Jeg har tatt bilder av omtrent alt jeg har laget i året som har gått, så her er det bare å begynne å blogge om mine "kreative krumspring". Først ute er et bryllupskort jeg laget i sommer på bestilling. Har brukt Kort&Godt designark, sølv metallark (vet det ser mere ut som gull, men det er skinnet fra trebordet....). Arkene er i seg selv så dekorative at jeg fant ut at jeg ikke ønsket for mye pynt på dette:

Hjertelig takk for titten :)

Lene Sofie

1 kommentar:

 1. Koselig at du er "tilbake"! Godt nytt år! Oppsummering og nyttårsforsetter hører gjerne med ved årets slutt/begynnelse, og om det ikke er like lett å følge opp gode tanker og forsetter, er det i alle fall greit å få en oversikt over "stoda".
  Jeg veier også alt jeg ferdigstiller, men det sier jo ikke alt om hvor mye jeg strikker. Tykt/tynt garn utgjør jo en stor forskjell.
  Kjekt å starte året med å strikke av restegarn/lagergarn og la garnet være utgangspunkt for det som blir strikka. Leve kreativiteten!
  Gleder meg til å følge med på hundekjøringa også! Men var det ikke veldig kaldt i helga?

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen kommentar hos meg - det setter jeg stor pris på