mandag 28. desember 2015

Farsotten "Osloanorakken" tok også meg i 2014

Jeg så mange, mange som strikket "Osloanorakken" - så da to unge damer fikk sine små babyer, fant jeg fram til oppskrift og strikket en hver til de nyfødte. Her finnes en gratis oppskrift. Jeg benyttet meg av babygarn fra mitt store garnlager, i kombinasjon med Europris sitt "Alfa"-garn, 

Til den lille jenta


Til den lille gutten

 Jeg ble selvfølgelig "bitt av basillen" og satte i gang med å strikke julegave til våre 10 "småfolk" i familien - altså våre søskens barnebarn, Det ble et pent innhugg i garnlageret mitt (i tillegg til at jeg kjøpte inn litt garn til prosjektet). Resultatet blei bra, og for et år siden lå disse under flere juletrær - fra Kongsberg i sør og til Alta i nord :)
Tilbakemeldingen fra foreldrene var super; Genserne ble raskt en "hit" :)
 Valgte å sy på litt festlige knapper på disse genserne:Hver gang jeg la opp til en ny genser, spurte eldstedatter mi om jeg la opp til ho (NB! Ho er født i 94) - så etter å ha benektet det 7-8 ganger, fant jeg garn og en slags "voksenoppskrift" på genseren jeg strikker til henne. Jeg er kommet til bærestykket, og håper på å få den ferdig etter at jeg har fått unna noen andre påbegynte prosjekter :)

Ønsker alle sammen ei fortsatt fin romjul.

Juleklem, Lene Sofie

5 kommentarer:

 1. Så kjekt å ha deg tilbake! Godt å se at strikke-iveren er like stor. Skal si du lager fine julegaver! Flott med de knappene, og fint å få lette lageret litt. Synes jeg har strikka av lagergarn hele året, men jeg har jo kjøpt en del også. Noe garn må jeg bare ha i hus, synes jeg.
  Jeg har begynt å strikke meg kjole. Fikk garn og mønster til jul.

  Jeg nyter romjula og gleder meg over snø og kuldegrader.

  Klem fra Ingunn i Uvdal

  SvarSlett
 2. Disse var utrolig flotte. Kunne tenkt meg å strikke til barnebarnet mitt som blir 4 år i mars. Men, så var det str. og jeg er ikke noe racer til å strikke, så jeg tror at han muligens ville være begynt på skolen før jeg fikk den ferdig. Men, hvem vet.. en dag så :-) Moro å se hva du strikker iallefall.
  Klem Gunn***

  SvarSlett


 3. بسم الله الرحمن الرحيم نحن فى شركة الكمال نقوم بكشف التسربات من خلال امببة هواء مزواده بالعداد

  هواء كما يوجد لدينا جهاز الكترنى يكشف عن طريق التزبزبات
  شركة كشف تسربات المياه بالطائف
  شركة كشف تسربات المياه بجازان
  شركة كشف تسربات المياه بحائل
  والسلامة عليكم ورحمة الله وبركاته

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen kommentar hos meg - det setter jeg stor pris på