søndag 27. november 2011

Jeg gjør ting jeg ikke kan - del 2

Sist uke var jeg i Oslo i forbindelse med jobben, og passerte en stoff/garnbutikk hvor det hang noen aldeles NYDELIGE  hekla snø-krystaller i vinduet. Til slutt greide jeg ikke å motstå å gå inn (til tross for garnslankinga jeg holder på med) å kjøpe garnet. Jeg har aldri hørt om garnet før, det heter Muguet og er fra Annyblatt.

Oppskrift hadde ikke butikken, men fikk tips og råd for hvordan jeg kunne lage egne snø-krystaller. Med krok nr 2,5 og denne oppskriften, ble disse 3 "født":
De skal henge etter nylontråd
Det kommer ikke helt fram på bildet, men effektgarnet er nydelig. Jeg slenger disse inn på Pinnekroken sin utfordring :)

Ha en fin 1. søndag i advent alle sammen :)

Lene Sofie

4 kommentarer:

 1. Dem ble jo kjempefin og det garnet ser bare lekkert ut, trur æ må prøve å få tak i det og finne fram mine snøkrystallmønstre fra i vinter :-)

  SvarSlett
 2. Hei! Så koselig at du har fått nytte av oppskriften min:-) Og kjempegøy at du linker, jeg syns det er så morsomt å se hva andre lager! Nydelig garn og flotte krystaller!

  "Najs"! Ruthe:)

  SvarSlett
 3. Takk for at du bidrar i utfordringen.

  Marthe
  -Pinnekroken-

  SvarSlett
 4. Såååå nyyyyyyydelige de stjernene der er! Sånne må jeg se å prøve meg på. Så masse flott du lager ellers også, masse lekkert i denne bloggen.Ha en god mandags :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen kommentar hos meg - det setter jeg stor pris på