tirsdag 10. juli 2012

Garn-bijouteri og virkelighetens "harde realiteter"

Ei venninne av meg som antakelig synes litt synd på meg som har pålagt meg selv garnslanking, kom tidligere i år innom med en liten gave; Ei aldeles nydelig lita "fe-saks":

Ho hevder hardnakka at litt "bijouteri" til garnet er et MUST - og samtidig som jeg fikk denne aldeles skjønne lille saksa, satte jeg inn for fullt med broderinga av festdrakten til konfirmantdatter mi.

Litt morsomt da, at saksa gikk glatt gjennom sikkerhetskontrollen på Alta lufthavn. Fornøyd tenkte jeg at det heller ikke vil by på noen problemer da jeg skulle videre fra Gardemoen og til varmere himmelstrøk. Men den gang ei; Denne var akkurat på grensa til "farlig stikkvåpen". Jeg argumenterte selvfølgelig ikke - og saksa ble beslaglagt slik seg hør og bør. Akkurat da tittet jeg ned på resten av mine mange sikkerhetsklarerte ting og tang - og komisk nok lå følgende i den blanke sikkerhetsposen: 1 lighter, 1 ampulle Solu-Cortef + sprøyte med 5 cm spiss, 1 adrenalinsprøyte. Litt lattermild spurte jeg om ikke dette var verre (medisinen tar livet av et menneske som ikke trenger dette) - men neida, all medisin passerer.

Så slik er reglene - og glad er jeg for å ha tatt bilde av min lille hverdagsgave :)

Uansett; Vi hadde to fantastiske uker på vakre Korfu og alle er brune og uthvilte :) Jeg fikk både strikket og heklet, bilder kommer når trådene er festet :)

Takk for titten - her har vi 8 varmegrader :)

Lene Sofie

5 kommentarer:

 1. for en skjønn saks!! hihi ha en fin dag! klem fra Yvonne.

  SvarSlett
 2. Velkommen hjem! og nå gleder jeg meg til å se hva du har tryllet til på Korfu :-))

  SvarSlett
 3. Det var jammen meg en flott saks...-ergelig at de tok den, men man har jo forståelse for at de bare håndhever regelverket;/
  Må nok komme innom deg å svi av litt penger, mangler endel kartong...-og sikkert noe annet man bare "må ha":O) Ha en fortsatt god ferie:)

  SvarSlett
 4. Broderisakser har en tendens til å forsvinne uansett, synes jeg, men denne var nå litt spesiell da. Jeg kjøpte meg ei ny, lita saks i dag. Tre garnnøster og ei broderisaks etter flere timer i byen. Jeg er nesten stolt av meg selv!
  Høres deilig ut med Syden-ferie. Jeg skal til Hellas i september. Etter at regnet sila ned i hele natt, ble været bra i dag med temperatur over 20 grader.

  Nyt feriedagene uansett vær!

  SvarSlett
 5. Det var en nydelig saks da og så dumt at den ble beslaglagt. Men har dem bestemt seg så kan man argumentere til man blir blå!!! Fint at du hadde bilde av den :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen kommentar hos meg - det setter jeg stor pris på