fredag 30. november 2012

Straks advent

Da er det like før vi skriver 1. desember - og adventstida begynner.

Her i huset er det i skrivende stund ikke noe som helst som minner om advent - men det kommer nok utpå natta kjenner jeg meg selv rett ;)

Har produsert en masse julegaver som ikke kan vises før etter 24. desember - men blogginnleggene er klare ;) I tillegg har jeg pakket 336 adventsgaver siste uka, med god hjelp av mine 3 døtre. Det er fordi min lille butikk har solgt 14 kalendere til scrappeglade damer.

MEN: Jeg pleier omtrent aldri å vinne noe som helst på lotterier eller annet - og da var gleden til gjengjeld STOR da jeg vant 2. premien i Brit sitt koselige adventslotteri :) :) 4 søndagspakker fram til jul! HURRA!!!

Er jeg ikke heldig???
Anbefaler alle å ta en tur innom hennes trivelige og kreative hverdagsblogg

Da er det adventsgavene til ungene mine som står for tur - og så må jeg vel få lurt ned adventseska fra loftet slik at det kan bli litt advent her i huset også :)

Ha en strålende advent - og helg alle sammen

Lene Sofie

8 kommentarer:

 1. Gratulerer med gevinsten!
  God adventstid til deg fra meg :)

  SvarSlett
 2. Kor artig, Lene. Du har noe å glede deg til :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med gevinst, alltid gøy å vinne! Advent er en herlig tid med forberedelser. Det gjelder bare og ikke stresse av gårde :) Ønsker deg en fin advents helg. Klem fra meg.

  SvarSlett
 4. ÅÅh heldig du var:)
  God helg til deg og dine:)

  klem

  SvarSlett
 5. Gratulerer med premie :) kult. Å vel blåst i pakkinga, trur du bare skal begynne å pakke klart til neste år ;) hehe for mistenke d kan bli fler da

  SvarSlett
 6. Heldige deg:) Og heldige meg som er en av de 14:) Koser meg med "ønske-katalog" til morranskaffen:)

  SvarSlett
 7. Kjekt at du vant! Gratulerer! Synes faktisk du ha gjort mange "adventsting" allerede, jeg. Jeg ble ferdig med siste julegaven i går kveld så nå blir det bare lyst-strikking framover.
  Ellers er det kaldt, minus 15 i dag. Det er nå ulla kommer til sin rett.

  Ha ei fin helg!

  Klem fra Uvdal

  SvarSlett
 8. Gratulere, artig at du vant! alltid gøy å vinne, sjøl går æ også å vente på en premie fra en utfordringsblogg :-))

  I dag oppdaga æ at æ e en av de heldige 14!!! Heldige meg, gleder meg virkelig å få pakke hver dag fram til julaften - takket være flinke DEG :-)) Tusen takk for at du har fikset det, håper ikke du måtte bruke for mye tid på å overtale min kjære ;-P

  Ha en super adventshelg :-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen kommentar hos meg - det setter jeg stor pris på