mandag 31. desember 2012

Godt nyttår

Litt bilder fra nyttårsaften for et år siden:
Lufta er full av krutt etter utallige raketter

I hagen hadde vi fyrt opp bålpanna

Kjæresten til dattera vår "fyrer opp"

Kjæresten min og vår yngste datter under  en himmel som var full av raketter
Takk for alle hyggelige kommentarer i 2012 - jeg setter pris på hver eneste en :) Og takk til alle følgerne mine som har "vært med på" alle mine kreative krumspring her på bloggen.


Da gjentar jeg meg selv fra i fjor, og ønsker alle sammen en flott nyttårsaften, og et velsigna godt 2013. Måtte det nye året bestå av mange gode, glade øyeblikk. Om det nye året vil bringe tunge studer, håper jeg av hele mitt hjertet at det finnes mennesker rund som vil støtte, slik at dagene blir til å bære for oss alle.

Vennlig hilsen

Lene Sofie 

7 kommentarer:

 1. Godt nyttår til deg. Jeg slengte meg med i facebook sida strikkealongen. Alle bidrag til inspirasjon tar jeg med meg:)

  SvarSlett
 2. Godt nytt år og jeg gleder meg til å følge deg i 2013. Og takk for alle fine kommentarer inne hos meg :) Kos deg masse i kveld. Nyttårsklem fra meg

  SvarSlett
 3. Ha en fin nyttåraften du også! Jeg klarer ikke helt å bli med på at året starter 1. januar. For meg som har vært tilknytta en eller annen skole hele livet, har de store forandringene vært ved begynnelsen av hvert nytt skoleår. Januar måned er bare en fortsettelse av det vi er i gang med...

  Men godt nytt år! Det har vært kjekt å bli kjent med deg gjennom bloggen. Tenkte på deg i går kveld da jeg så programmet om Lars Monsen og Finnmarksløpet.

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 4. Ha en nydelig kveld og en godt nytt år du hærlige menneske :) gla i dæ, klem.

  SvarSlett
 5. Masse flott her siden sist! Vottene og stjernehalsene var lekre og englen kjempesøte, koselig å se bildene av dine vakre barn :o)
  Ønsker deg et godt og kreativt nytt år Lene!

  SvarSlett
 6. Koselige bilder :)
  Ønsker deg et riktig godt og kreativt nytt år!
  Klem

  SvarSlett
 7. Wonderful article, thanks for putting this together! This is obviously one great post. Thanks for the valuable information and insights you have so provided here. try our Roblox gift card code generator get unlimited roblox gift card with in seconds.

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen kommentar hos meg - det setter jeg stor pris på