onsdag 23. juli 2014

UFO som blei ferdig i vinter

Har jo min greie gående når det gjelder garnslanking - og UFOer. For hver UFO jeg ferdigstiller, putter jeg kr 50,- på et glass, og for hvert nøste jeg strikker opp går det en tier i samme glasset. Gleder meg til 31. desember når jeg skal telle opp - for det fylles ganske godt opp med mynter :) Den nest yngste datteren min kommenterte sparinga mi slik; "Sparer du for å kunne kjøpe mere garn?" Kanskje jeg heller skal kjøpe meg noe jeg har ønsket meg lenge....

Her er iallefall en UFO jeg ble ferdig med i vinter. Lester til meg selv, strikket av Viking garn (100 g nøste). Jeg er ikke så altfor fornøyd med dette garnet, det siger mye. Men varme og gode er lestene, strikket på pinnenr 4,5:
Litt kjøligere her i Alta nå, og litt regn har det blitt i dag. Men fortsatt har vi midnattsol, og det er jo fantastisk i seg selv.

Takk for titten - og for alle koselige kommentarer jeg får. Setter utrolig stor pris på det

Ha en strålende onsdag

Lene Sofie

3 kommentarer:

 1. Så smart! Jeg har ikke så mange Ufo-er, men har mye garn. Det ble 29 nøster på turen til Kristiansund nå nettopp også, bare sokkegarn. Fant Viking sportsragg, og det er supert til russesokker. Det blir noen slike par i løpet av året, og de blir solgt ganske kjapt vanligvis.
  Vi har henta Sigurd, 2 år, og nå ser vi fram til å være besteforeldre på heltid i nesten 2 uker.

  Fortsatt god sommer! Her er det sol i dag også..........

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 2. Det va fine sokka:) Å for en lur måte å spare på! Æ har min scrappekasse som æ spare peng fra kortsalg, men den veks ganske sakte;)

  SvarSlett
 3. Fine sokker, blir gode til vinteren de.
  Her er det så varmt nå at jeg har sluttet å tenke, men klager ikke :) :)
  Ha en fin sommerkveld
  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen kommentar hos meg - det setter jeg stor pris på