lørdag 2. januar 2016

Velkommen 2016 - og et bursdagskort

Da skriver vi 2016, og et helt nytt år har startet opp.

Som seg hør og bør, har jeg gjort opp "garnstatus", for jeg har fortsatt å veie opp ferdigstrikkede plagg, og for hvert nøste jeg har strikket opp, har jeg puttet kr 10 på "strikkesparegrisen" min (kr 50 per UFO som er ferdig). I tillegg har jeg fortsatt å veie opp alt jeg har strikket ferdig, så da blir årsregnskapet mitt slik:

2015: Spart kr 770,-. Det betyr at jeg nå har tilsammen kr 1910,- på sparegrisen. Jeg begynte sparinga i 2014 :)
Garnslanking 2015: -4305 g. Tilsammen har jeg strikket opp 24.245 g garn siden jeg startet opp 01.11.11.

Sensommeren 2014 hadde en god venn av min mann og vår kollega 54årsdag, og i den forbindelse laget jeg et kort til han. Som vanlig tok jeg utgangspunkt i mottakerens interesser, og dette var en lidenskapelig laksefisker og bilmekaniker. Det var en veldig vakker bursdagsfeiring, samtidig som det var sårt og spesielt. Vi visste alle sammen at han var inne i sitt siste vers av livet, da ingen medisiner lengre virket på hans kreftsykdom. Samtidig var bursdagen fylt med glede og latter.


Akkurat slik er det

Og akkurat slik møtte han ethvert menneske han traff på
Etter uhorvelig mye snøfall i Alta i jula, er det i dag mildt og aldeles nydelig vær. Minstejenta har fotballturnering i dag, og vi har allerede unnagjort 3 innledende kamper. Så står kvartfinale på timeplanene i dag, og kanskje enda flere kamper om de vinner den.

Ønsker dere alle sammen et velsigna fint 2016 - må alt du drømmer om skje :)

Takk for titten

Klem, Lene Sofie
5 kommentarer:

 1. Et koselig gjensyn med deg :)
  Ønsker deg et riktig godt nytt år!
  Vi har noen slappe dager før vi trår til med nye muligheter.

  SvarSlett
 2. Godt nytt år! Kjekt at du er her igjen. Gleder meg til å følge deg videre. Fint kort du hat laga, men sårt å tenke på at livet ebber ut for en ung mann.

  I morgen er det vel striskjorta og havrelefsa igjen for dere som er yrkesaktive. Må nok ta et tak jeg også. Her trengs det nemlig litt rengjøring.

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen kommentar hos meg - det setter jeg stor pris på