lørdag 4. januar 2014

Opprydding i bilder

Holder på å sortere bildene mine, og da dukker jo litt av hvert opp. For eksempel dette superenkle kortet jeg laget til min mamma til morsdagen hennes i fjor:

Min mamma er født i 1934, og Clark Gable var av ungdomsidolene hennes, så ho blei svært fornøyd ;)

Ha en strålende lørdags kveld, og takk for titten 

Klem, Lene Sofie

8 kommentarer:

 1. Denne kort-kunsten tar jeg av meg hatten for! Riktig fint!

  Ha en fin lørdagskveld i nord!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 2. Fint kort til mamsen ;o)
  Og så lurt at du skal spandere penger på deg sjøl for hver gang du får ferdigstilt ting! Lur idé ;o)
  Æ og junior legger 5 kr på ei bøssa hver gang vi har gått en tur eller gjort noe sprækt, når det blir sommer skal vi tømme den og gå ut og spise bare vi to.. Ingen andre i familien får være med.. Ha en flott 2014
  Klem

  SvarSlett
 3. Godt nytt år!
  Jeg får litt dårlig samvittighet når jeg leser om bilderydding, jeg begynner å ha en del år som burde vært gjort noe med ja....

  SvarSlett
 4. Godt nytt år til deg og dine :)
  Nydelig kort og herlig Marius genser. Du er en reser på strikking.Var det en gang jeg også,men fingrene og håndleddene holder ikke mer. Bare hovner opp og får betennelser,Men har en strikkemaskin stråene og støver ned da.Har et mål en gang........ Får se hva dette nye året bringer. Venter vårt første barnebarn til juni. Må jo nesten sy eller strikke noe til dette barnet :) Ønsker deg en fin søndag og gleder meg til å følge deg i 2014 også.
  Klem Connie

  SvarSlett
 5. Kjempefint kort, dette er du flink til :)
  Ønsker deg en fin ny uke.
  Klem

  SvarSlett
 6. Takk for kommentar i bloggen min!
  Flott kort, det er artig når kortmotivet passer til mottakeren. Min mor er et par år yngre enn din, og hennes idol var Gene Kelly. Hun har selvsagt fått bursdagskort med bildecollage av ham :)

  SvarSlett
 7. Skulle til å si at det var godt å se deg i kortlaging igjen.. og så er det fra i fjor! ha ha :-) Da er det jo straks tid for nytt morsdagskort, utfordrer deg til å poste det litt tidligere enn det forrige ;-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen kommentar hos meg - det setter jeg stor pris på