torsdag 7. august 2014

Mariuslue til kjæresten

Som jeg skrev tidligere, ønsket kjæresten seg ei Mariuslue (som minstemor i huset "kuppet") Jeg fant fram den store Marius-boka igjen, og strikket ei ny. Oppskriften er opprinnelig litt "baggy" - noe min bedre halvdel overhode ikke ønsker seg. Så med litt omskriving av mønsteret ble resultatet slik:
Den ble flittig brukt i vår, og falt godt i smak :)

I morgen starter årets Altaturnering. Så det er bare å brette opp ermene og gjøre seg klar til både dugnad i sanitet i morgen, og en masse kamper. Har tidligere skrevet om denne fotballturneringa som Alta IF arrangerer. Det er et helt fantastisk arrangement med masse glade barn og voksne hvor fotballglede og fair play skal være det sentrale. Vi har vært fotballforeldre sammenhengende siden 1993 - og det ser ut som vi enda skal stå på i enda mange år....
Jenta vår er keeper
 Bildet over er tatt i juni da vi var i Nordreisa på St. Hansturneringa. Ei søt og virkelig trivelig lita turnering som alle våre fire barn har deltatt på (til STOR glede både for spillere og foreldre)
Bakte ei sjokoladekake til jentene som de fikk på turneringa. Får se om det blir ei slik i helga også ;)

Ellers er jeg tatt ut i streik fra og med mandag. Og som (lærer)mamma til en framtidig matte/naturfagslærer, synes jeg det er viktig å kjempe for morgendagens elever og lærere.

Tusen takk for titten :)

Lene Sofie

5 kommentarer:

 1. Først av alt; håper dere lærere får gehør for kravene i år! Man må nesten ha undervist selv for å forstå hvor viktige kravene deres er! Stå på!
  Fin Marius! Mønsteret er jo aldri feil :)
  Så godt å se at dere henger med i barnas aktiviteter. Vi gjør det samme her, selv om den minste nå er 18 år. Frivillig arbeid for og sammen med barn ungdom gir så utrolig mye! Kos deg med det, for en dag tar det slutt....
  Fortsatt god sommer!
  Klem fra Guri

  SvarSlett
 2. Kjempefin lue, får håpe han får beholde denne selv :)
  Så fin kake du har bakt, og sikkert god. Den gjør nok susen for fotball jentene.
  Lykke til med både turnering og streik, stå på!
  Klem fra Berit

  SvarSlett
 3. Marius er en sikker vinner :)
  Lykke til med turneringa - gøy å følge ungene på aktiviteter! Bare så synd ikke alle tenker slik... Vi er ikke tatt ut i streik enda, får bare vente å se hva som skjer videre. Ønsker deg en knall helg!

  SvarSlett
 4. Flott Marius lue i original fargene, har planer om å strikke slike til mine små til høsten…. flott kake, gratulere til datteren!

  SvarSlett
 5. Herlig Marius lue og stilig med fotballbanekake.
  Sikkert kjempegod.
  Ha en fin uke
  Klem Connie

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen kommentar hos meg - det setter jeg stor pris på