søndag 2. november 2014

Et "kort" til min storebror

i slutten av mai fylte min storebror 50 år, og vi tre søstrene fant ut at vi skulle spleise på et reisegavekort til han. Jeg fant ut at jeg skulle scrappe et "album" til han, og brukte store tager som utgangspunkt.

Artig arbeid, og sia han i alle år har jobbet i typiske "mannfolkbransjer" måtte det bli et litt ujålete preg.

Forsida
Artig å finne gamle bilder - spesielt nydelig bilde (som ikke kommer helt fram her) av broren min på fanget til våres fantastisk flotte pappa som døde så altfor ung.
Brukte "Ball-neckles" til å binde sammen alle sidene
Første side ble sidene fra vår mamma. Med dikt fra ei mamma til hennes sønn på den ene siden
Og bilder av min bror sammen med mamma og pappa - i forskjellige epoker av livet hans. Hver av "giverne" har fått sin egen tag - med noen "bevingede ord på den ene siden, og bilde av giverne på den andre siden. Oversikt over alle tagene kommer lengre ned i dette innlegget.
Så er broren vår lillebror, storebror og svigerbror. Og eneste gutten i søskenflokken. Her er også bilder av oss alle søsken.
Litt stilig med Pion Design sine ark, for bilene er litt "samme modell" som lekebildene på 60/70-tallet var
Så er broren vår onkel til våre 8 barn med kjærester. Her er onkel med si eldste niese (og min kanin)
I tillegg til alle 7 nieser og en nevø, er han "gammelonkel" til 7 små vidunder. Siden han hadde dag, er nr 8 også kommet til :)

Vi er vokst opp med at pappa solgte og hadde snøscooter på 70-tallet, og det er jo litt morsomt å finne fram bilde av familiens Ockelbo 600 med pappa og bror "på tur". Til høyre er jubilanten avbildet på sin egen - og første snøscooter. Han har fortsatt snøscooter - men dagens modell ser nok litt annerledes ut :)
Vår svigerbror hadde sin lillebror på besøk, og han og familien var også med på "spleisen". Fant et flott bilde av farmor, som betydde veldig mye for oss alle, men kanskje ekstra mye for broren vår.Fikk brukt mange av tekststemplene mine, og forsøkte å tilpasse tekstene fra de forskjellige "bidragsyterne" :)
Og her har han fått bilder av oss alle :)

Som sagt - utrolig koselig å lage dette, og mottakeren blei utrolig glad for dette. Mange bilder som han ikke hadde sett på flere tiår, og han oppdaga faktisk ikke at dette var et gavekort. Han trodde albumet alene var gaven.

Håper alle har hatt en fin allehelgensdag - og sender varme tanker til de som har mistet sine nære og kjære det siste året. Jeg skal dra å tenne lys på graven til min pappa om litt - det er så koselig tradisjon.

Tusen takk for titten :)

Klem,

Lene Sofie

5 kommentarer:

 1. Så fint gjort av deg! Skjønner godt han trodde det var presangen. Yngste bror min ble 70 i august og fikk bok som eldste bror hadde laga fra livet hans. Jeg fikk også en kopi. Kjekt.

  Ønsker deg ei ny, fin uke!

  Klem sørfra

  SvarSlett
 2. Så morsomt - og flott - det ble. Ikke rart han trodde det var en gave i seg selv
  :-) Nina

  SvarSlett
 3. Lekkert kort du har laget, og masse flotte tag.
  Selv synes jeg herrekort er vanskelig å lage, men du har klart det supert

  SvarSlett
 4. Så flott denne var, Lene!!
  Skjønner godt at han ikke skjønte at det var en gave i gaven. Med så masse flotte bilda og tags, e d jo ikke rart ;D
  Klæmma

  SvarSlett
 5. Incredible post! I am really getting prepared to over this data, is exceptionally useful my companion. Likewise extraordinary blog here with the majority of the significant data you have. I am sharing related topic which is most important on How to Get Free Robux in Roblox 2020

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen kommentar hos meg - det setter jeg stor pris på