mandag 12. januar 2015

Tilbakeblikk, nytt år, nye forsetter, hundekjøring og et bestillingskort fra sist sommer

Velkommen 2015! Må det nye året by på mange fine stunder for oss alle :) 

2014 har vært et år fylt av kreative krumspring - oppturer og nedturer, latter og tårer. Rett og slett et år fylt av livet - med alle typer variasjoner av det livet har å by på (med unntak av lottomillionene som heller ikke i 2014 kom inn på kontoen)

I mitt første innlegg i fjor, listet jeg opp følgende forsetter:
- For hvert garnnøste jeg strikker/hekler opp, putter jeg kr 10,- i et glass
- For hver UFO jeg ferdigstiller, putter jeg kr 50,- i glasset
- Bli flinkere å blogge
- Få halvert alle mine papirrester

Ved opptelling av alle myntene i "garn-og-UFO"-glasset mitt, fant jeg ut at jeg hadde spart den nette sum av kr 1140,-. Jeg vet at det bare blei noen få UFOer ferdigstilt - så jeg strikket opp omtrent 104 garnnøster i året som gikk. Jeg bare fortsetter med denne sparinga - det er veldig artig, og jeg har funnet fram en sparegris til formålet.

I 2014 strikket jeg opp tilsammen 10760 g garn. Jeg veier fortsatt opp alt jeg har strikket ferdig, og har ført nøye regnskap på dette. Det er ennå laaangt igjen til garnlageret mitt er tomt - så her er det bare å fortsette veiinga. Siden jeg begynte å veie det jeg har strikket opp (1.11.11), har jeg strikket 19940 g. 

Bloggeforsettet har jeg ikke greid å komme i mål med, så det må jeg gjennomføre dette året :)

Papirrestene har økt i mengde siste året - dette forsettet må prioriteres og gjennomføres :) 

Denne helga gjennomførte Alta Trekkhundklubb hundeløpet "Alta 2dagers". Et løp som går over 220 km og starter og ender ved ærverdige Gargia Fjellstue. Været blei utfordrende for to- og firbeinte og interesserte kan lese en meget bra artikkel om løpet hos NrK. Sønnen min debuterte her med 8 hunder, og kom inn på en imponerende 8. plass i sin klasse
Starten fredag kveld; Spente hunder og fører!

Målgang 25,5 timer senere med sliten fører og spreke og glade hunder :)

Føreren trodde han blei nr 18 - ikke nr 8 :)
Dette løpet er fin oppkjøring til vinterens vakreste eventyr, Finnmarksløpet. Der kommer sønnen min til å debutere i år - så mammaen må nok ut på sjekkpunkter å heie ;)

Jeg har tatt bilder av omtrent alt jeg har laget i året som har gått, så her er det bare å begynne å blogge om mine "kreative krumspring". Først ute er et bryllupskort jeg laget i sommer på bestilling. Har brukt Kort&Godt designark, sølv metallark (vet det ser mere ut som gull, men det er skinnet fra trebordet....). Arkene er i seg selv så dekorative at jeg fant ut at jeg ikke ønsket for mye pynt på dette:

Hjertelig takk for titten :)

Lene Sofie

2 kommentarer:

 1. Koselig at du er "tilbake"! Godt nytt år! Oppsummering og nyttårsforsetter hører gjerne med ved årets slutt/begynnelse, og om det ikke er like lett å følge opp gode tanker og forsetter, er det i alle fall greit å få en oversikt over "stoda".
  Jeg veier også alt jeg ferdigstiller, men det sier jo ikke alt om hvor mye jeg strikker. Tykt/tynt garn utgjør jo en stor forskjell.
  Kjekt å starte året med å strikke av restegarn/lagergarn og la garnet være utgangspunkt for det som blir strikka. Leve kreativiteten!
  Gleder meg til å følge med på hundekjøringa også! Men var det ikke veldig kaldt i helga?

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 2. The post is really great and it is very nice to read and getting information. I also have information about how to read lod facebook messenger messages on android.Don't forget to visit my blog for more tips.

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen kommentar hos meg - det setter jeg stor pris på